23 år - 23 kronor

Idag har jag underkastat mig det manliga könet, blivit övertalad och nedröstad... Jag gick med killarna till Borås Kebab. Detta fast än att dom vet att jag  HATAR  sån mat. Men nu firade stället tydligen 23 år, så alla maträtter kostade 23 kronor. Exklusive dricka.
Det blev i alla fall en Hamburgertallrik. Och en dricka. "En mellan-dricka också." sa jag. "Okej" sa han och fyllde på en mugg med dricka och satte på ett lock. Det tyckte jag var lite kul, varför frågade han inte vad jag ville ha för dricka bara för att jag inte sa "En fanta tack.". Någon blaskig coca-cola blev det iallafall.
Sen satt vi där ett tag och åt, det var inte speciellt gott. Dessutom glodde alla förväntansfullt och väntade på en kommentar från mig, frågade ideligen "Var det gott?" , "Vad tyckte du?", "Det var väll inte så dumt?" . Det slutade med att Filip åt upp min hamburgare.

Men billigt, det var det.


When I'm gone

Jag ser fram emot helgen, då blir det middag på Babbel och sedan Utgååång!
L Ä N G E S E N  jag var ute så det blir perfekt med lite partaj till helgen. Och Babbel har världens godaste mat också, att vi är ett skönt gäng som ska ut är heller inget minus. =) Funderade ett tag på att det skulle bli en alkoholfri kväll för mig. Men nu har jag tänkt om, hell nooooo, oroa dig inte Amanda , jag kommer att dricka vin med dig som vanligt ;-) vad trodde du liksom..


Don't tell me you're sorry 'cause you're not

Idag är det semledagen. Givetvis har jag ätit en semla ikväll. Jag är nog den enda som lyckats missa fram tills typ nu ikväll att Victoria och Daniel har förlovat sig. Jaha, kul för dom det var på tiden. Vårat kungahus är ju så jäkla tråkigt om man jämför med Danmark och Norge. Inga skandaler what so ever.

Nu har ja återigen stämt in i alla andras student-panik. VAD FAN SKA VI GÖRA EFTER STUDENTEN?? Vi 90:or är ju så lyckligt lottade eftersom vi tar studenten i den högsta arbetslösheten ever typ. Rätt ut i arbetslöshetens underbara värld.. Nåja, något ska man väll kunna hitta på. Här är några alternativ:


Pluggar, bor i en korridor, äter nudlar, är aktiv i kåren och tror att jag är typ... coolast i världen!


Är en backpacker i något varmt land, duschar inte på flera veckor, träffar intressanta öppna personer och upptäcker världen.. (nåväl, thailands turisttätaste stränder iallafall)


Kommit in på min drömutbildning till Flygledare och pluggar i Köpenhamn


Blivit emo, lyssnar på emo,hatar livet och missbrukar kajal


Rensar fisk i Norge, tjänar massa pengar och har... jätte trevligt


Säljer hamburgare på Max och avancerar till att jobba i Köket
 


Tog aldrig studenten, får gå om sista året.



K
änns verkligen kul att det ser så ljust ut för mig. Tänk vad kul. Jippi.
*ironi*

Jaja, något ska det nog bli av mig tillslut iallafall. Har iallafall lärt mig att planera efter mig själv endast.



Natt

Kan inte sova - men för sent för sömntabletter. Då kan man ju inte vakna kl 07 .

Varför blir det aldrig som man har tänkt sig ?

Det undrar jag.


My sentiments exactly

Imorgon är det måndag... School sucks right now.


Trollhättan

Hej bloggen.
Kl 10 imorse hämtade jag upp min gamle bror i Villastan för vi skulle åka till Trollhättan och hälsa på mormor & morfar. Mycket trevligt, dom är så underbara mina "morföräldrar". Så olika alla andra pensionärer på något sätt.. hehe. =)
Stannade ungefär hela dagen innan vi körde hemmåt igen. Tog vägen över Göteborg hem, med en sovande Ludvig i framsätet, men jag hittade minsann både in och ut ur Götet. Som väl är. Sedan hem till regniga, slaskiga, förtjusande (noot) Borås. (I trollhättan sken solen hela dagen). Släppte av Ludde hos sig och nu är jag hemma.

På vägen hem fick jag en "uppenbarelse". Fattade ett beslut. Får se om jag kan hålla det, jag kommer att sättas på prov redan nästa helg i sådana fall. Men jag tror verkligen att det är något bra. Fantastiskt vad bilkörande kan vara kreativt och givande..

Det blir lite plugg ikväll men rätt lugnt. Ska nog kolla på Beck tror jag. Ska ta mig lite tid att kolla på olika utbildningar också, dt börjar även bli dags för mig att bo i en studentkorridor och äta nudlar så småningom.... Jag hatar nudlar! och korridorer...

Kram



Melodifestival i Länghem

Ikväll har jag vart hemma hos Anna & Jesper i Länghem. Hämtade upp Amanda & Linnea på vägen så åkte vi dit. Sjukt snöstromsväder alltså, helt galet. Men mysigt var det iallafall hemma hos A & J. Dom hade dukat med godis, chips och så massa cider och öl.. fast Loka till mig då.. hehe. Jätte fin lägenhet verkligen, takvåning med snetak i vissa rum och stilren fin inredning. Mysigt. Att båda två är pedanter gör ju bara lägenheten ännu mer... ren.

Melodifestivalen däremot var ju riktigt dålig.. Ni missade väll inte när mini carola a.k.a molly sanden tappade tonen när hon sjöng låten inför kamerorna när hon gått vidare. Helt galet kul, till och med jag hörde ju missen jätte starkt. Så då är det bra att kunna veeejla.. hehe.

Sen såg vi film och sen åkte vi hemmåt. Om det var snöstorm innan så var det nordpolen nu. Sjuuuuukt med snö och inte verkade det ta slut heller. Fick köra i typ 50 hela vägen in till stan och antisladdsystemet blinkade hysteriskt.
Iallafall, hem kom vi. Så god natt =)

Godmorgon

Ikväll blir det äkta svenskt melodifestival-tittande hemma hos Annas Jesper. Inga roliga bidrag direkt men att titta är ju lite av ett måste. Right? Nu ska jag städa.. tråkigt men ett måste..


Dooh boring

Så här tråkigt har jag när jag pluggar...


Fredag ?

Naturprovet gick...okej. Nåväl det är ju över iallafall! Efter skolan åkte jag och Anna & fikade medans hon väntade på sin Jesper. Chokladmuffins blev det. Köpte en tidning som jag ska läsa ikväll när jag väl är klar med samhällsarbetet .
Nu blir det fortsatt plugg, tar det aldrig slut eller?! Sugen på att festa ju.. inte gå ut, men hemmafest.. förfest räcker.. det är ju ändå bara då man har kul :P



Pust!

Har fått lite gjort ikväll iallafall. Inte lika mycket som jag hoppats på eller borde, men så blir det ju aldrig.. Nu ger jag iallafall upp för idag och ska krypa ner i sängen. Har sovmorgon imorgon till 10:40, så de får bli mer plugg då. Samhälls uppsatsen får skrivas imorgon eftermiddag & kväll helt enkelt.. Inte så kul att offra sin fredag till det men men..

Nattii

Mina mystofflor..

Time goes by

Idag har jag inte vart i skolan. Varför? För att jag inte hinner. Jag hinner inte ens gå till skolan bara för att jag har så jäkla mycket skolarbete att göra! Sen så var jag oförmögen att ta mig upp ur sängen när alamret ringde 07:00 också...
Har iallafall tagit en 2 timmar lång promenad i snön och snöfallet för att få lite luft och rensa huvudet. Har ju inte blivit så mycket fysisk aktivitet sen jag tog körkort :P Gick iallafall till stan och aktiverade mitt nya VISA-kort och hämtade ut mitt körkort!

På väg hem så halkade jag på en parkering och ramlade. Mina uggs är så jäkla hala så det är helt sanslöst. Tror inte att någon såg iallafall.. haha. Gick skamset snabbt därifrån och hinner en bra bit innan jag känner efter i jackfickan och märker att min mobil är borta! *panik* Får gå hela vägen tillbaka dit jag ramlade och där ligger den i snön och fryser lilla mobilen. Jag plocker upp den och börjar gå igen bara för att ramla igen på exakt samma ställe! Så halt var det.

Nu är iallafall både jag och mobilen hemma och jag ska hålla mig inne resten av dagen. Har så mycket att plugga ikväll och jag känner paniken komma smygande nu... Stress! Snart är det helg iallafall. På Lördag blir det melodifestivals-tittande hemma hos Annas Jesper och på Söndag ska jag och Ludvig till Trollhättan och hälsa på mormor och morfar.


Mina nya h&m sneakers, hala eller inte.. Dom går ju inte att använda när det är snöstorm ute. Suck.

När Alice får som hon vill


"Nu får du inte skriva mer, nu ska vi sova" (ser ni vad trött hon är?)


"Nu lägger jag mig här"


"Håler jag tassen här måste du sluta"


"God natt"

Mitt i veckan

En Onsdag som alla andra. Skolan gick segt idag, det bara ramlar in nya läxor, uppgifter och prov hela tiden. Blir trött bara jag tänker på det. Man har ju hört att sista terminen innan studenten ska vara jätte lugnt och soft, eller hur? Well, så är det inte iallafall.
Efter skolan skjutsade jag hem K-J som jag lovat innan jag återvände in mot stan. Fortfarande lika härligt, obeskrivligt med körkort. =) Nu blir det en massa plugg. Har Engelska läxa tills imorgon, Samhällsinlämning på många sidor och ett stort Naturkunskap B prov på Fredag. Hur jag ligger till? Har inte börjat med något ut av det! Skandal. När ska jag lära mig att planera eller iallafall att ta tag i saker när det behövs. Jag hatar att panikplugga och ändå blir det alltid så. Nåväl, deadline för samhälls inlämningen är 23:59 på Fredag. Så i värsta fall får jag väl offra min fredagskväll.

Nu ska jag iallafall göra ett försök till att komma igång!

Heaven on their minds

Då äntligen var religionsuppsatsen klar och inskickad. YES. Har i och för sig massor kvar att göra innan fredag. *suck* Men iallafall. Skrev om Kabbala och Hinduismen och jämförde dessa religioner med en synvinkel på frågan "Meningen med livet". Ja det är ju en bra fråga säger jag. =)
Nu blir det svenska plugg istället. Ska skriva ett argumenterande tal om organdonation. Det kommer att bli mer som en kampanj.. hehe. Längtar så mycket till helgen då denna skitveckan är över! Har helgplaner både för denna helg och nästa så det blir nog bra. =)



En liten glimt av min balklänning =)

En vän med bil

Efter skoan idag skjutsade jag hem Anna till Sandsjönäs. Där åt vi lite mat & fikade med hennes mamma och lillasyster. Annas familj är så mysig, så idyllisk på något sätt. Stort fint hus på landet, hästarna runt knuten, katter och hunden Easy. =)
Tillslut satte jag mig i bilen för att köra hem mot stan. En sån underbar känsla att sitta där själv i bilen!
Nu måste jag sätta igång med en massa skolarbete, det som jag skulle gjort igår och lämna in idag är högsta prioritet....

J


Namnsdag, skolstart & uppkörning

Då var skolan igång igen, dödens vecka ligger framför våra fötter... :S Men men, helt okej skoldag ändå. Kul å träffa "folket" och höra om deras lov. Fidde hade ju både blivit misshandlad och vart med på bild i Alex Schulmans blogg. HALLÅÅ hur stort är inte det?!?! haha. Gå in och kolla själva. Några andra hade åkt skidor och några andra hade jobbat.
Efter skolan gick jag en sväng på stan med Anna, hämtade min Thomas Sabo ring från Ideguld och köpte ett par marinblå sneakers på h&m. Sen var det dags för uppkörning.
Känslan av att klara det och att få körkort var helt obeskrivligt underbar! Vilken lättnad, äntligen!
Sen blev det tårta (för det är ju faktiskt min namnsdag) och lite sådär.
Nu måste jag ta itu med ett religonsarbete som ska in, imorgon! :S usch och fy och blä.. jaja.

Julia


Min favorit tårta med chokladmousse, yummy.


Mina fina rosor från alla hjärtans dag. I love them.


Alice var glad för min skull ;-)


Nu: plugg!

ÄNTLIGEN!

K Ö R K O R T ! =D


Happy Birthday

Idag fyller den här snyggingen 19 år!


Världens bästa Anna hemma i mitt rum innan utgång.

Göteborg

Dagen har tillbringats med mamma i Göteborg. Det blev lite shopping och en lunch på Hard Rock Café, dom har den godaste ceasar salladen någonsin enligt mig!
Letade lite efter en klänning till studenten, men det finns ju inga vita som är fina över huvudtaget. Letade igenom varenda affär på hela NK och hittade max 3-4 vita klänningar, och ingen av dom var fina. Hittade iallafall en superfin trench coat på H&M, en tröja från Tommy Hilfiger på NK & en brun omlott tröja i något ull-aktigt material från Karin Andersson (flashigt namn på ett klädmärke va??).  Förövrigt så fanns det sjukt mycket fina klänningar som INTE var vita! Känns så tråkigt att man måste ha vit klänning alltså.. Men ändå, ska det vara det så ska det väll det.
När vi åkte hem var jag helt övertygad om att jag glömt mitt visa-kort i betalningsautomaten i P-huset, så jag ringde och spärrade det. För att hitta det på golvet i bilen en halvtimma senare! SUCK! Men men, får skaffa mig ett nytt. Kanske sånt med en egen bild på den här gången...

Ikväll ska jag till min älskling.♥ Måste ju träffas så mycket som möjligt nu eftersom att han flyttar utomlands snart!!

/ J

Vi brukar alltid ha tulpaner hemma såhär års!


Heroes

Satt helt fängslad framför Animal Planet igår och tittade på Animal Cops Houston. Tänkte för mig själv att; det är ju det här jag vill göra! Tänk att det finns människor som kan vara så grymma mot sina djur, ha dom inlåsta i små burar, överge dom, strunta i att ge dom mat och tusen andra grymma saker. Och tänk samtidigt att det finns människor som bryr sig och jobbar för dom här djuren på allvar! Det var allt från kedjade utmärglade hundar, svårt sjuka svältande hästar till övergivna katter. Så hemskt.
Det jag reagerade på var att ägarna till dessa djur genom domstolsbeslut bara blev av med äganderätten, jag tycker att dom borde straffas också. Böter, fängelse, dödsstraff.. whatever.
Dessutom var ju anläggningen i Houston otroligt fin, men röda fina stallängor, jättefin veterinärstation och till och med fina rum där djuren fick träffa djurpsykologer (!!). Tänk att få jobba där!

Varför finns det inget liknande i Sverige? Djurens vänner i all ära men Djurens vänner i Borås drivs ju av en riktig idiot. Han lägger pengar från bidragsgivare i egen ficka, låter djuren leva under förfärliga förhållanden och för ett par månader sedan sköt han en hund i ett villaområde. Bara sådär. Nej den idioten kan knappast skaffa ett bättre liv för dom utsatta djuren.

Tur att det på andra sidan atlanten finns människor som bryr sig om djuren på heltid. Det gör mig väldigt glad.



Alice som har bott i våran familj i 8 år nu till sommaren,
vi hittade henne övergiven, mager och full med löss
en sommar i Karlshamn. Då var hon bara en liten kattunge.
Ibland har jag en känsla av att hon också skulle må bra av att
träffa en djurpsykolog :P



Tisdagskväll

Träningen gick bra! Lite folk, lugnt och skönt. Precis som jag vill ha det. :-)
Nu ska jag kolla på ett TV program om Transvestiter (hehe) och bara ta det lugnt.

Kram


Infinity

Efter en mysig , men stillasittande, dag är jag sugen på att tillbringa en timma på gymmet! Alltid skönt att träna, ja jag tycker faktiskt om styrketräning. iPoden är laddad med nya låtar också så då blir det alltid roligare. =)


Imorgon är en annan dag

Idag känns allt mycket bättre. Det är ju faktiskt lov, time to cheer up!


a "sucky" day

Idag är det inte min dag, alls=( Jag kuggade min uppkörning i en situation med trafikljus ur funktion där han tyckte att jag hade för bråttom FAST än jag stod och väntade och tillslut hittade en lucka. Hur mycket otur får man ha egentligen? Varför just idag? Tydligen var resten av körningen jätte bra, men vad hjälper det?
Klarade teorin i alla fall, väldigt skönt att ha den skiten överstökat.

Min mamma tycker i alla fall väldigt synd om mig för hon klarar inte av att se människor ledsna. Och tro mig, ledsen är jag! Och när jag till och med tackar nej till tröstande godis så vet hon inte vad hon ska göra och då föreslår hon allt från dagsutflykter i Göteborg till shoppingturer inne på Jolina. 

Fast jag hade ju hellre haft mitt körkort, mycket hellre.

Nu kanske ni tycker att jag är stark som skriver om det här i min blogg, men sååå många läsare har jag faktiskt inte. Hehe. Och ibland måste man få misslyckas också. tror jag.

Ps, Jag har mensvärk också kan det bli värre? Ds,


I ett iskallt IKEA-land

Dagen har bestått av pluggande, lite övningskörning och en sväng på gymmet.
Finns inte mycket mer att säga idag. Är det inte BECK ikväll? Det vill jag se.


Be mine

Fick inte gjort så mycket plugg som jag hoppas på :S Börjar må lite dåligt över det här nu.. hehe. Jaja.

Köpte ett koppel till kaninen idag, sånt där med sele. Tyvärr var han för tjock för kopplet :D Så Svante får vänta med motion till han flyttar ut i trädgården i vår. Nu är han både döv, halvblind, agressiv och  ö v e r v i k t i g.
Träningen gick strålande, var helt själv på gymmet ett tag till och med. Sexpacket börjar ta sig nu, höhö.
Nu ska jag snart äta middag, skaldjur & sånt där. Sen ska jag gå hem till älsklingen å kolla melodifestivalen. Det blir mysigt.

Ha en fin lördagskväll & tänk på vad ni äter & dricker ;-) .

Min lilla semla Selma ♥

 


saturday

Bion igår var... okej. Slutet var det enda som var bra, i princip. Galet mycket folk på bio igår iallafall.
Nu ska jag gå till gymmet och träna en sväng, sen blir det plugg hela dagen. Ikväll ska jag till darling och kolla på melodifestivalen, jag har lovat att köpa snacks till det. Jag tror Alcazar är bäst ikväll..

Hörs!

Undrar hur mycket mitt hår kommer att växa tills studenten?


äntligen helg

Projektarbetet inlämnat
Skolveckan avklarad
Lovet har börjat

Har sjukt mycket att plugga över lovet, vad sägs som Samhällsinlämning, Naturkunckap B prov, Religonsinlämning, Svenska C argumenterande tal ... och allt detta ska vara klart när skolan börjar igen vecka 8. Och så Teoriplugg uppe på det. Mitt liv är ett riktigt "no-life" just nu.

Ikväll blir det middag med pojkvän och sedan hämtar Amanda mig så ska vi gå på bio. Seven Pounds.
Imorgon är det melodifestivalen :D Måste ju ses, annars blir helgen inget mer än plugg plugg & plugg.

Trevlig fredag ♣

sooner or later

♥ 1 2 6    dagar kvar till STUDENTEN !  ♥


Finally

Hej Hopp


Var i skolan imorse, det var galet lite folk måste jag säga. Gissa varför? - Projektarbetes Deadline imorgon.
Så även jag gick hem efter mattelektionen för att få klart det. Och jag skrev, skrev och skrev och efter en massa justeringar så känner jag mig nu äntligen nöjd med det. Ska bli skönt att lämna in det imorgon för att få det ur världen liksom.
Efter allt mitt skrivande tillbringade jag en timma på gymmet, och jag som verkligen hatar att "ta i" kämpade på riktigt bra idag. Har ju trotts allt inte vart där på ett par dagar.

ciao

RSS 2.0